Beskyttelse

 

Beskyttelse

Et bredt sortiment af industri- og beskyttelsesnet, der benyttes til at beskytte forskellige emner - både i forskellige produktionsprocesser, under transport og ved opbevaring.

Bar-net Klik her
Nettets bløde overflade beskytter glas og porcelæn mod at blive skåret, når de sættes på plads. Nettet kan også uden problemer bruges i opvaske-maskiner, hvor de adskiller glas og porcelæn fra selve opvaskebakken, og dermed forhindres, at de skrøbelige dele rutscher rundt. » Læs mere

Flaskenet Klik her
Flaskenettet beskytter bl.a. flasker under transport og er desuden en besparende og enkel metode til at beskytte flasker, der udstilles i butikker og lignende. Nettet er let at bruge og meget gribevenligt.
» Læs mere

Net til vaskemaskiner
Forskellige nettyper, der kan anvendes i store industrivaskemaskiner og varmt bade. De skridsikre net beskytter de produkter, der skal vaskes.

Kontakt os for nærmere oplysninger.
Beskyttelsesnet Klik her
Beskyttelsesnettene beskytter små metaldele, som kræver en omhyggelig behandling såvel under fremstillingen, transporten som på lageret.
» Læs mere


Legetøjsnet Klik her
Legetøjsnet beskytter og fremviser samtidig det legetøj, det emballerer, så det er muligt at se form og farver på legetøjet.
» Læs mere


Pallemellemlæg Klik her
Pallemellemlæg bruges bl.a. til beskyttelse af emner under transport. Mellemlæggene adskiller de enkelte lag, der er stablet på en palle.
» Læs mereFilternet
Filternet benyttes som en ekstra beskyttelse af filtermediet, hvor nettet ganske enkelt trækkes over filteret.

Kontakt os for nærmere oplysninger.


Net til adskillelse Klik her
Net til adskillelse har faste, stabile strukturer, der kan bruges til at skabe hulrum, adskille emner
» Læs mereRøgerinet
Klik her
Nettet bruges til at beskytte det røgede produkt. Pga. nettets beskaffenhed undgår man, at der sættes "gitteraftryk", på fisken eller kødvaren, når man efter rygning løfter det færdigrøgede produkt af nettet.
» Læs mere