Mellemlæg

 

Mellemlæg

Net brugt som mellemlæg består af en række forskellige nettype, der benyttes til at skabe hulrum, adskille og beskytte emner mod stød, rystelser og lignende.

Bar-net Klik her
Bar-net adskiller rene glas og porcelæn fra at stå direkte på hylden, og derved undgås kondens. Nettet kan også uden problemer bruges i opvaskemaskiner, hvor de adskiller glas og porcelæn fra selve opvaskebakken, og dermed forhindres, at de skrøbelige dele rutscher rundt. » Læs mere 

Pallemellemlæg Klik her
Pallemellemlæg bruges bl.a. til beskyttelse af emner under transport.

Mellemlæggene adskiller de enkelte lag, der er stablet på en palle.
» Læs mere

Net til adskillelse Klik her
Net til adskillelse har faste, stabile strukturer, der kan bruges til at skabe hulrum, adskille emner og bidrage til væskeflow og ventilation. 

Et virkeligt mangesidet produkt til mangfoldige industrielle anvendelsesformål.
» Læs mere 
Røgerinet Klik her
Ved at bruge et net opnår man bl.a. den store fordel, at det røgede produkt adskilles fra underlaget, og det hænger ikke fast. Dermed undgår man, at der sættes aftryk, og fisken eller kødvaren bliver ikke ødelagt, når man efter rygning løfter det færdigrøgede produkt af nettet.
» Læs mere

Ostenet Klik her
Oste lægges på hylder med et højt profileret net (type 43A) for at skabe ventilation og dermed gode lagringsbetingelser. Nettet tillader fuld procescirkulation, og nettet gør det også muligt at stable ostene i flere lag, hvis der lægges et net imellem de enkelte lag.
» Læs mere