Arkiv

Nyhedsarkiv11-02-2010 BIO-BLOK® 300 - ny type i BIO-BLOK® sortimentet

Vi kan nu introducere vores nyeste koncept på et fastsiddende filtermedie...

EXPO-NET har nu i snart 18 år produceret og solgt forskellige typer af BIO-BLOK® filtermedie til rensning af alle former for spildevand, som for eksempel BIO-BLOK® 100, BIO-BLOK® 150 og BIO-BLOK® 200.

I forsættelse heraf har vi nu fornøjelsen at introducere vores nyeste koncept på et fastsiddende filtermedie, som vi har navngivet BIO-BLOK® 300. Dette filtermedie vil være velegnet til indbygning i rislefiltre, aerobe filtre, anaerobe filtre, kontaktfiltre og meget andet - her sætter kun fantasien grænser.

Netrørernes størrelse er konstrueret således, at der kan opnås et ensartet hydraulisk flow gennem filteret, således at den maksimale kontakt til de bakterier, der gror på filteret, kan opnås. Dette ensartede flow er yderligere forbedret ved, at netrørerne er sidesvejsede i begge rør ender samt på midten af røret. Samtidig er netrørerne produceret med en ru overflade, som bevirker en hurtig og effektiv etablering af bakterier på filtermediet. Dette muliggør en hurtig opstart og en stabil proces.

Læs mere om dette nye produkt ved at klikke på nedenstående ikon.

Klik her