Seneste nyt

Seneste nyt13-01-2017 Nomineret til konkurrence

Konkurrencen udspiller sig på messen International Water Summit den 16. til 19. januar i Abu Dhabi.

Carex of Sweden og produktet TreeWell system er kommet i finalen og har nu chance for at vinde konkurrencen, hvor man vil finde det mest innovative produkt i verden inden for vandrensning.

I troen på, at alle mennesker skal have adgang til rent vand og mad, et fornuftigt sted at bo og et liv i fred, har Dr. Stanislaw Lazarek og firmaet Carex of Sweden udviklet TreeWell systemet. Flere årtiers erfaring, forskning, tests og et globalt kontaktnet med stor kundskab har bragt produktet til dagens marked. Produktet er blevet udviklet ud fra principperne i det naturlige kredsløb og med en sammensætning, som gør, at man ved hjælp af bl.a. mikroorganismer, insekter og planter får et fantastisk resultat. Produktet er slam-frit og ovenikøbet så godt som vedligeholdelsesfrit. Det rensede vand skal genbruges i områder, der mangler rent vand.

TreeWell systemet indeholder også EXPO-NETs patenterede BIO-BLOK® filtermedie. BIO-BLOK® filtermediets overflade er specielt gunstigt for mikroorganismerne og deres vigtige indflydelse på processerne i TreeWell systemet. Læs mere om BIO-BLOK® filtermedia her.

EXPO-NET Danmark A/S lykønsker Carex of Sweden med det fine resultat – at blive nomineret til denne verdensomspændende konkurrence! Vi tror på, at TreeWell system kan opnå førstepladsen, og vi ønsker held og lykke på mandag, når produkterne skal præsenteres for konkurrencens dommere

Læs mere om konkurrencen og de nomineredeher.

Besøg Carex of Swedens hjemmeside her

  

Med venlig hilsen
EXPO-NET Danmark A/S

MN