Aerobe anlæg med BIO-BLOK®

Når man taler om biologisk rensning af spildevand, findes der en række forskellige teknologier og løsninger at vælge imellem. Vi anbefaler forskellige muligheder, hvor BIO-BLOK® kan anvendes i aerobe (iltrige) systemer. 

SAF med BIO-BLOK®

Dykkede, beluftede filtre

Anvendelse af dykkede, beluftede filtre (SAF) er stærkt udbredt på verdensplan. Vores BIO-BLOK® filtre kan bruges til nedbrydning af forskellige stoffer, som findes i i spildevandet. Vi står til rådighed med gratis og uforpligtende rådgivning om valg af type og dimensionering af filtermedie til de aktuelle renseanlæg.

Kontakftiltrering med BIO-BLOK®

Kontaktfiltre

Det er en kendt sag, at etablering af store bundfældningsbassiner ofte er en kostbar investering, derfor er det langt billigere og mere effektivt at etablere en kontaktfiltrering - evt. med efterfølgende mikrofiltrering. Hør mere om denne besparende løsning.

Forskellige størrelser rislefiltre med BIO-BLOK®

Rislefiltre

Står du for at skulle bygge et nyt rislefilter, eller skal det gamle renoveres? Vores BIO-BLOK® filter medie er et oplagt, effektivt valg til biologisk rensning af spildevand, og vi hjælper gerne med vejledende dimensionering af filtermediet.

Rotorfilter med BIO-BLOK®

Rotorfilter

BIO-BLOK® filter mediet er også et oplagt valg, hvis man foretrækker et rotorfilter, som er en kombination af et dykket, beluftet filter og et rislefilter.

Opiltning eller afgasning med BIO-BLOK®

Opiltning/afgasning af vand

Opiltning eller afgasning af renset spildevand er endnu et område, som med stor miljømæssig fordel kan anvendes på alle renseanlæg. Vi vejleder om brug af BIO-BLOK® til dette formål.

Søgning