Bygge & Anlæg - Net over jorden

Armering, beskyttelse, afskærmning, afmærkning - kært barn har mange navne. Vi er klar til at rådgive og vejlede om anvendelse af vores produkter til både store og små projekter, hvor afskærmning eller beskyttelse er nødvendig.

Net over jorden

Armering

Står der koncert, dyrskue eller et lokalt sportsbegivenhed på plakaten, og skal græsset omkring beskyttes? Eller skal der gang i et større byggeri, omlægning af indkørslen eller lignende? Vi er klar med de rigtige produkter til både forstærkning og armering.

Net over jorden

Afskærmning

Generer trafikstøjen, lægger sneen sig i driver foran indkørslen, eller skal uvedkommende holdes ude? Vi har en række forskellige produkter, der kan løse opgaverne.

Net som afskærmning

Sneafskærmning

Snefygning langs veje og i lufthavnsområder, eller sandfygning langs kyster - vi anbefaler vores snehegn, der gennem mange år har været anvendt bl.a. af de fleste kommuner til at forhindre fygning.

Net som afskærmning

Sne- og fuglestop

Mangler du en effektiv løsning mod fygesne på loftet, eller ønsker du at holde fugle og insekter ude af loftrummet, kan vi anbefale vores universalløsning, sne- og fuglestop B6 og B9, som kan bruges både ved tagfod og under rygningspladen, samt B7, der kan bruges til rygningen.

Net, som ventilerer

Snefangsrør

Et godt alternativ /supplement til sne- og fuglestop er vores patenterede snefangsrør. De forhindrer, at sneen kommer ind, og samtidig er der en god udluftning på f.eks. isolerede lofter. Vi rådgiver gerne uforpligtende om brug af de forskellige typer, der bl.a. også fås med sømkant.

Net, der beskytter

Tagrendenet og -rør

Er du træt af tagrender, der stopper til med blade og lignende, har vi den helt perfekte problemstopper. Du behøver ikke engang bruge værktøj.

Søgning