Vi går ind for kvalitet til tiden.
Vores moderne produktionsproces bygger på forskellige teknikker, der passer perfekt til produktion af kundedesignede produkter, der benyttes inden for forskelligartede industrier.
Vi er omstillingsparate og altid klar til dialog om udvikling af nye extruderede nettyper.

Historien om EXPO-NET Danmark A/S

Familieaktieselskabet EXPO-NET Danmark A/S blev grundlagt i København i 1959.

Efter nogle få år flyttede aktiviteterne til større lokaler i Rødovre, og grundet en støt stigende efterspørgsel og en ekspansiv produktudvikling blev det i 1971 besluttet at flytte virksomheden til egnsudviklingsområdet Hjørring.

I dag ledes firmaet af 3. generation, adm. direktør Lars Klinkby. 

Virksomheden har salgskontorer i Frankrig, England, Holland og Australien. Den højteknologiske produktion af net foregår i egne, moderne produktionshaller, hvor maskinerne serviceres og videreudvikles på eget maskinværksted. 

Fleksibilitet, leveringsgaranti og et tæt og loyalt samarbejde med kunderne er grunden til, at EXPO-NET Danmark A/S regnes for en meget seriøs leverandør til alle verdensdele.

Individuelle karrieremuligheder

Vi tilbyder individuelle karrieremuligheder og attraktive fordele. For os er det vigtigt altid at have dedikerede og velkvalificerede medarbejdere, der ønsker at udvikle sig og være en aktiv del af EXPO-NET’s fremtid.
Du er altid velkommen til at downloade, udfylde og sende vores ansøgningsskema til ansoegning@expo-net.dk så vender vi tilbage, hvis vi mangler en medarbejder med netop dine kvalifikationer.
Ansøgningsskemaet finder du under Kontakt os.
Hvis du er interesseret i en praktik- eller lærlingeplads - læs mere herunder:

Vi har stor fokus på at investere i fremtiden. 
Derfor er vi en del af Ungegarantiens netværk, og vi tager meget gerne imod praktikanter fra
UCN, AAU og lignende uddannelsesinstitutioner. 
Derudover har vi har et stort lærlingeprogram.
klik på nedenstående link for flere oplysninger.

Praktikanter og lærlinge

Mulige praktikpladser hos os:

 • Produktionsteknolog
 • Produktudvikling og teknisk integration
 • Digital markedsføring og branding (SoMe og website)

Mulige lærlingepladser hos os:

 • Plastmager (8 pladser)
 • Industritekniker (1 plads)
 • Værktøjsmager (1 plads)
 • Lager/logistik (2 pladser)

Hvad vi kan tilbyde:

Hos os får du en praktikplads med gode og stabile arbejdsforhold, hvor der er fart over feltet. Du vil indgå i et arbejdsmiljø præget af engagement og en uformel omgangstone. Vi værdsætter faglig kunnen og forandringsvilje.

Gennem ansvarlighed og bæredygtighed arbejder vi for at fremtidssikre vores kunder, fælles arbejdsplads, klodens ressourcer og de næste generationer.

 

 

Udpluk af arbejdsopgaver:

 • Produktionsoptimering
 • Forskellige LEAN opgaver
 • 5S opgaver
 • Optimering af diverse LEAN tavler
 • Udarbejdelse af dokumentation
 • Udarbejdelse af videomateriale til pakkeinstruktioner
 • SMED
 • Layout i produktionen
 • Gennemgang af website
 • Diverse SoMe opgaver

Hvad vi søger:

 • At du er omhyggelig i dine arbejdsopgaver,
 • At du er mødestabil,
 • At du er hurtig til at tilegne dig ny viden,
 • At du er grundig, kvalitetsbevidst og vant til at arbejde e¬fter høje kvalitetsmål,
 • At du både kan arbejde selvstændigt og sammen med andre,
 • At du ser værdien i samarbejde på tværs af afdelinger,
 • At du er glad, positiv og god til at samarbejde med dine kollegaer,
 • At du har kendskab til LEAN.

12.000 m2 moderne produktionsareal

Vi har vores egen design- og udviklingsafdeling, og vi råder over mere end 12.000 m2 moderne produktionsareal, lagerbygninger, showroom, kontorer samt eget, moderne maskinværksted, der varetager egne reparationer samt opbygning af specialmaskiner til produktionen.

Højteknologisk produktion

Vores moderne produktionsteknik muliggør en kontinuerlig udvikling og produktion af net med forskellige netstrukturer i variable bredder, diametre, maskestørrelser og styrker osv. På denne måde tilsikres kunderne altid en optimal løsning.

Fleksibilitet, leveringsgaranti og et tæt og loyalt samarbejde med kunderne er grunden til, at vi i dag regnes for at være en meget seriøs leverandør med eksport til mere end 65 lande i og uden for Europa.

Se vores certificeringer (ISO & BRCGS) samt REACH, AAA & Smiley dokumentation

ISO 9001:2015 Certificeret

Som supplement til vores BRCGS Packaging certificering valgte vi at gå i gang med ISO 9001, og vi har nu også certifikat på, at vores kvalitetsstyringssystem opfylder kravene i henhold til DS/EN ISO 9001:2015.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores ISO 9001 certificering, anbefaler vi, at du besøger Force's hjemmeside, der detaljeret forklarer om certificeringen: www.forecetechnologycom 

ISO 14001:2015 Certificeret

Vi har valgt at supplere vores øvrige certificeringer med ISO 14001, og vi har nu også certifikat på, at vores kvalitetsstyringssystem opfylder kravene i henhold til DS/EN ISO 14001:2015.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores ISO certificeringer, anbefaler vi, at du besøger Force's hjemmeside, der detaljeret forklarer om certificeringen: www.forcetechnology.com 

BRCGS Certificeret

Som en af de få virksomheder i Europa inden for vores branche er EXPO-NET Danmark A/S certificeret og godkendt i henhold til BRC (British Retail Consortium) Global Standard for Packaging Issue 6 - hvilket dokumenterer, at produktsikkerhed, hygiejne- og kvalitetskontrol er af højeste standard.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, anbefaler vi, at du besøger de følgende websites: www.brcdirectory.com for at se de certificerede firmaer og www.ukas.com, www.kiwa.co.uk eller www.brc.org.uk for at læse mere om selve certificeringen. 

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances) er et integreret system for registering, evaluering og godkendelse af kemikalier indenfor EU. REACH direktivet trådte i kraft 1. juni 2007. Hensigten er at værne bedre om miljø og helbred samtidig med at konkurrenceevnen bevares, og innovationen indenfor den europæiske kemiindustri forstærkes.

Vi er desværre ikke i stand til at udfylde spørgeskemaer vedrørende REACH, da vi ikke kan fremskaffe yderligere oplysninger end de nedenstående.

Se listen over registered substances.
Se listen over pre-registered substances.
Se SVHC listen (Substances of Very High Concern)
Se EXPO-NETs REACH Compliance Declaration.

Smiley

I starten af 2012 indsendte EXPO-NET Danmark A/S ansøgning til Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri - Fødevarestyrelsen om at blive registreret som en virksomhed, der håndterer fødevarekontaktmaterialer, da vi mente, det var meget relevant med henvisning til vores BRCGS Packaging certificering, og vi er stolte af vores smiley status.

Klik på nedenstående ikon for at se vores kontrolrapporter.


 

 

AAA - Højeste kreditværdighed

EXPO-NET Danmark A/S er i en årrække blevet tildelt den højeste karakter inden for kreditværdighed - AAA. For at kunne opnå den højeste karakter kræves bl.a., at firmaet skal omsætte for mere end 2 mio., have været aktiv i minimum 10 år, samt have nøgletal, der er væsentligt over branchens gennemsnit.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi eksporterer til mere end 65 lande

Fleksibilitet, leveringsgaranti og et tæt og loyalt samarbejde med kunderne er grunden til, at EXPO-NET Danmark A/S i dag regnes for at være en meget seriøs leverandør med eksport til mere end 65 lande i og uden for Europa.

Med eksport til mere end 65 lande skal der tages højde for mange ting, og vi har naturligvis dokumentationen i orden. 

Se vores salgs- og leverings­betingelser m.m.

Generelle salgs- og leverings­betingelser

For at downloaded vores generelle salgs- og leveringsbetingelser på dansk, klik på dokument-ikonet.

Generelle salgs- og leverings­betingelser

For at downloaded vores generelle salgs- og leveringsbetingelser på engelsk, klik på dokument-ikonet.

Code of Conduct

For at downloaded et eksemplar af vores Code of Conduct (version 2024), klik på dokument-ikonet.

REACH Compliance Declaration

For at læse vores REACH Compliance Declaration (pr. 3/2022), klik på dokument-ikonet.

Statement of Compliance - Packaging net

For at læse vores Statement of Compliance (pr. 11/2023), som vedrører net bestemt til at komme i kontakt med fødevarer, klik på dokument-ikonet.

Smiley

For at se vores kontrolrapporter, klik på dokument-ikonet.

ISO 9001 eller 14001 certifikat

For at så en kopi af vores ISO certifikater, send venligst en mail ved at bruge efterfølgende link, klik her.

BRCGS certifikat

For at så en kopi af vores BRCGS Packaging certifikat, send venligst en mail ved at bruge efterfølgende link, klik her.

Søgning