Hus & Have

Kender du alt for godt til tilstoppede tagrender og fygesne på loftet, eller har du problemer med regnvand på din grund, så står vi til rådighed med forslag til en effektiv løsning og et uforpligtende tilbud.

Net, der beskytter

Tagrendenet og -rør

Er du træt af tagrender, der stopper til med blade og lignende, har vi den helt perfekte problemstopper. Du behøver ikke engang bruge værktøj.

Net som afskærmning

Sne- og fuglestop

Mangler du en effektiv løsning mod fygesne på loftet, eller ønsker du at holde fugle og insekter ude af loftrummet, kan vi anbefale vores universalløsning, sne- og fuglestop B6 og B9, som kan bruges både ved tagfod og under rygningspladen, samt B7, der kan bruges til rygningen.

Net, som ventilerer

Snefangsrør

Et godt alternativ /supplement til sne- og fuglestop er vores patenterede snefangsrør. De forhindrer, at sneen kommer ind, og samtidig er der en god udluftning på f.eks. isolerede lofter. Vi rådgiver gerne uforpligtende om brug af de forskellige typer, der bl.a. også fås med sømkant.

Gør-det-selv

Nedsivning af regnvand

Har du problemer med vand på grunden eller måske ligefrem oversvømmelser ved voldsomt vejr? Vi tilbyder en miljørigtig, nedgravet faskine, der kan opsamle og nedsive og samtidig rense vandet fra tag såvel som flisebelægninger.

 

 

Beregningsskema til dimensionering

EXPO-NET har fået udviklet et beregningsskema til dimensioneringsberegning af BIO-BLOK® regnvandsfaskiner. Beregningsskemaet kan beregne forbruget af BIO-BLOK® elementer for fem forskellige jordarter – groft sand, fint sand, silt, sandet ler og siltet ler.

Ved at klikke på linket åbnes beregningsskemaet. Disse beregninger gennemføres i overensstemmelse med Spildevandskomiteens skrift nr. 25, hvor grundlaget for beregningerne og begrænsningerne for anvendelse er angivet.

Faskinen dimensioneres for overbelastning max. 1 gang pr. år (T = 1 år). Den hydrauliske ledningsevne K [m/s] er skønnet for fem jordarter og vælges før dimensionering af faskinen (når muse-markøren holdes over de farvede felter, fremkommer info-tekst).

Det reducerede areal skal være et helt tal mellem 1-10.000, og når arealet er indtastet, klikkes på den jordtype, man ønsker beregning for.

Ved indtastning af det reducerede areal (afvandet areal) og ved valg af jordart (K-værdi) fremkommer der fire forskellige geometriske forslag til opbygning af den ønskede faskine (Løsningsforslag A, B, C og D). Endvidere oplyses det totale forbrug af BIO-BLOK® elementer.

Det valgte forslag inklusiv vejledende principskitse fremkommer ved at klikke på forstørrelsesglasset under de fire, farvede tekstfelter i venstre side.

Vi gør opmærksom på, at brug af beregningsskemaet er på eget ansvar.

Net til indhegning

Havehegn

Skal din hund holdes inde, eller har du et naturskønt område, du gerne vil beskytte - men samtidig vil du gerne slippe for vedligeholdelse, så er vores miljøvenlige og UV-stabile havehegn det perfekte valg. Vi har flere typer at vælge imellem og vejleder gerne.

Net til opbinding

Espaliernet

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af din have på en miljøvenlig måde? Espaliernet falder flot ind i planternes farver, og det kan bruges til at forme eller opbinde dine planter.

Net mod insekter

Insektnet

Myg, fluer og andre insekter er noget af det mest irriterende på en dejlig sommerdag, hvor man har brug for lidt luftcirkulation i huset. Insektnet er meget velegnet til fremstilling af myggevinduer og insektdøre.

Søgning