Klik her for at se vores certificeringer (ISO & BRCGS) samt REACH, AAA & Smiley dokumentation

ISO 9001:2015 Certificeret

Som supplement til vores BRCGS Packaging certificering valgte vi at gå i gang med ISO 9001, og vi har nu også certifikat på, at vores kvalitetsstyringssystem opfylder kravene i henhold til DS/EN ISO 9001:2015.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores ISO 9001 certificering, anbefaler vi, at du besøger Kiwa Inspecta's hjemmeside, der detaljeret forklarer om certificeringen: www.kiwa.com 

ISO 14001:2015 Certificeret

Vi har valgt at supplere vores øvrige certificeringer med ISO 14001, og vi har nu også certifikat på, at vores kvalitetsstyringssystem opfylder kravene i henhold til DS/EN ISO 14001:2015.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores ISO certificeringer, anbefaler vi, at du besøger Kiwa Inspecta's hjemmeside, der detaljeret forklarer om certificeringen: www.kiwa.com 

BRCGS Certificeret

Som en af de få virksomheder i Europa inden for vores branche er EXPO-NET Danmark A/S certificeret og godkendt i henhold til BRC (British Retail Consortium) Global Standard for Packaging Issue 6 - hvilket dokumenterer, at produktsikkerhed, hygiejne- og kvalitetskontrol er af højeste standard.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, anbefaler vi, at du besøger de følgende websites: www.brcdirectory.com for at se de certificerede firmaer og www.ukas.com, www.kiwa.co.uk eller www.brc.org.uk for at læse mere om selve certificeringen. 

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances) er et integreret system for registering, evaluering og godkendelse af kemikalier indenfor EU. REACH direktivet trådte i kraft 1. juni 2007. Hensigten er at værne bedre om miljø og helbred samtidig med at konkurrenceevnen bevares, og innovationen indenfor den europæiske kemiindustri forstærkes.

Vi er desværre ikke i stand til at udfylde spørgeskemaer vedrørende REACH, da vi ikke kan fremskaffe yderligere oplysninger end de nedenstående.

Se listen over registered substances
Se listen over pre-registered substances
Se SVHC listen (Substances of Very High Concern)
Se EXPO-NETs REACH Compliance Declaration

Hvis du har brug for en ”REACH Compliance Declaration” vedrørende de produkter, som du køber hos os, venligst kontakt os.

Smiley

I starten af 2012 indsendte EXPO-NET Danmark A/S ansøgning til Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri - Fødevarestyrelsen om at blive registreret som en virksomhed, der håndterer fødevarekontaktmaterialer, da vi mente, det var meget relevant med henvisning til vores BRCGS Packaging certificering, og vi er stolte af vores smiley status. Klik på nedenstående ikon for at se vores kontrolrapporter.


 

 

AAA - Højeste kreditværdighed

EXPO-NET Danmark A/S er i en årrække blevet tildelt den højeste karakter inden for kreditværdighed - AAA. For at kunne opnå den højeste karakter kræves bl.a., at firmaet skal omsætte for mere end 2 mio., have været aktiv i minimum 10 år, samt have nøgletal, der er væsentligt over branchens gennemsnit.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

BRCGS Packaging
Som en af de få virksomheder i Europa inden for vores branche er EXPO-NET Danmark A/S certificeret og godkendt i henhold til BRC Global Standard (packaging), hvilket dokumenterer, at produktsikkerhed, hygiejne- og kvalitetskontrol er af højeste standard.
ISO 9001 pg 14001
Som supplement til vores BRCGS certificering valgte vi at gå i gang med ISO, så vi også har certifikat på, at vores kvalitets- og miljøstyringssystem opfylder kravene i henhold til DS/EN ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.
Smiley
Med BRCGS certifikatet in mente sendte EXPO-NET Danmark A/S en ansøgning til Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri - Fødevarestyrelsen. Vi er nu registreret som en virksomhed, der håndterer fødevarekontakt­materialer, og vi er meget stolte af at have opnået smiley status.
Søgning