Vi er certificeret og godkendt

Vi har alle certificeringer, der er nødvendige for at levere til fødevarerindustrien, men vi tilbyder også miljøvenlige net til emballering af nonfood varer - både til brug som pynt, til beskyttelse og endda til at emballere fuglebolde. Nettene passer naturligvis til både fuld- og halvautomatiske pakkemaskiner.

Se vores certificeringer (ISO & BRCGS) samt REACH, AAA & Smiley dokumentation

ISO 9001:2015 Certificeret

Som supplement til vores BRCGS Packaging certificering valgte vi at gå i gang med ISO 9001, og vi har nu også certifikat på, at vores kvalitetsstyringssystem opfylder kravene i henhold til DS/EN ISO 9001:2015.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores ISO 9001 certificering, anbefaler vi, at du besøger Kiwa Inspecta's hjemmeside, der detaljeret forklarer om certificeringen: www.kiwa.com 

ISO 14001:2015 Certificeret

Vi har valgt at supplere vores øvrige certificeringer med ISO 14001, og vi har nu også certifikat på, at vores kvalitetsstyringssystem opfylder kravene i henhold til DS/EN ISO 14001:2015.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores ISO certificeringer, anbefaler vi, at du besøger Kiwa Inspecta's hjemmeside, der detaljeret forklarer om certificeringen: www.kiwa.com 

BRCGS Certificeret

Som en af de få virksomheder i Europa inden for vores branche er EXPO-NET Danmark A/S certificeret og godkendt i henhold til BRC (British Retail Consortium) Global Standard for Packaging Issue 6 - hvilket dokumenterer, at produktsikkerhed, hygiejne- og kvalitetskontrol er af højeste standard.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, anbefaler vi, at du besøger de følgende websites: www.brcdirectory.com for at se de certificerede firmaer og www.ukas.com, www.kiwa.co.uk eller www.brc.org.uk for at læse mere om selve certificeringen. 

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances) er et integreret system for registering, evaluering og godkendelse af kemikalier indenfor EU. REACH direktivet trådte i kraft 1. juni 2007. Hensigten er at værne bedre om miljø og helbred samtidig med at konkurrenceevnen bevares, og innovationen indenfor den europæiske kemiindustri forstærkes.

Vi er desværre ikke i stand til at udfylde spørgeskemaer vedrørende REACH, da vi ikke kan fremskaffe yderligere oplysninger end de nedenstående.

Se listen over registered substances
Se listen over pre-registered substances
Se SVHC listen (Substances of Very High Concern)

Hvis du har brug for en ”REACH Compliance Declaration” vedrørende de produkter, som du køber hos os, venligst kontakt os.

Smiley

I starten af 2012 indsendte EXPO-NET Danmark A/S ansøgning til Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri - Fødevarestyrelsen om at blive registreret som en virksomhed, der håndterer fødevarekontaktmaterialer, da vi mente, det var meget relevant med henvisning til vores BRCGS Packaging certificering, og vi er stolte af vores smiley status.

Klik på nedenstående ikon for at se vores kontrolrapporter.


 

 

AAA - Højeste kreditværdighed

EXPO-NET Danmark A/S er i en årrække blevet tildelt den højeste karakter inden for kreditværdighed - AAA. For at kunne opnå den højeste karakter kræves bl.a., at firmaet skal omsætte for mere end 2 mio., have været aktiv i minimum 10 år, samt have nøgletal, der er væsentligt over branchens gennemsnit.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Net, der beskytter

Dekorativ beskyttelse

Én ting er at undgå skårede eller knuste flasker, men foruden at give beskyttelse under transport, får du også en dekorativ indpakning, når flasker udstilles i butikker - og så kan nettene selvfølgelig genbruges igen og igen.

Net til skrøbelige maskindele

Beskyttelse af emner

Står du for at skulle sende skrøbelige emner afsted, er net en perfekt beskyttelse, hvis der er risiko for stød, rystelser og lignende. Nettet trækkes let og elegant som en "strømpe" hen over emnet, der skal beskyttes. Vi rådgiver gerne om vores brede udvalg af forskellige diametre og farver.

Fuglebolde til de små i haven

Dyrevelfærd

Om der er sol og sommer eller vinter i haven, så er de små fugle der; de har brug for foder, og fugle- eller majsbolde er lige sagen for de små størrelser. Den specielle struktur i vores net gør det nemt for fuglene at nå foderet og samtidig holde sig fast. Hør nærmere om de forskellige typer og farver, som vi kan tilbyde.

Net, der viser indholdet

Net til pakkeprocesser

Som producent af færdigvarer er det vigtigt at kunne fremvise sine produkter, selvom de er emballeret, så slutforbrugeren har mulighed for at se og røre ved produktet, før det købes. Vores emballagenet er perfekte til dette formål. Vi tilbyder gratis og uforpligtende vejledning om de mange forskellige typer, farver og størrelser.

Ruller, afskårne stykker eller svejsede poser

Net i afpassede mål

Alle vores emballagenet typer kan fås i forskellige farver og varianter, og de leveres både i ruller, som stykker klippet i afpassede mål - og en del af typerne leveres også som svejsede poser. Vi tilbyder gratis rådgivning til at finde netop den type, der passer til dit behov.

Søgning