Industri

Vores net til industrien består dels af en række lagerførte standardprodukter og dels en meget stor mængde specialdesignede produkter udviklet i samarbejde med vores kunder. Vi tilbyder unikke løsninger til beskyttelse af diverse emner så som maskindele, møbler, flasker osv. både i forbindelse med transport og under opbevaring.

Net, der skaber hulrum

Adskillelser af emner

Har du brug for et net med faste, stabile strukturer, kan vi anbefale disse specielle net. De kan både bruges til at skabe hulrum, adskille emner og bidrage til at skabe flow for væsker og gasser, hvis det ønskes.

Net til skrøbelige maskindele

Beskyttelse af emner

Vores net er perfekte til beskyttelse af emner, hvor der er risiko for stød, rystelser og lignende, da nettet let trækkes hen over emnet som en beskyttende "strømpe". Disse net typer findes i et bredt udvalg af forskellige diametre og farver.

Beskyttelse under transport og opbevaring

Mellemlæg mellem emner

Kender du det, at de emner, du sender ud af huset i perfekt stand, ankommer med skrammer og ridser? Så er pallemellemlæg den helt rigtige problemløser. De kan bruges som beskyttelse under transport, men også til at give ventilation gennem alle lag, så skadeligt kondensvand og stillestående luft undgås.

Net, der skaber afstand

Plissering

En helt anden form for net, der kan brugs til at skabe afstand, er net, der bruges i forbindelse med plissering. Arbejder du med processer i forbindelse med vakuumformning- og pakning, så kan netop vores net anvendes i mange forskellige processer.

Når man taler om industri, kan man ikke komme udenom fødevareindustrien - og her kan vi naturligvis også være med. Ud over vores emballagenet til fødevarer, findes der også andre produkter i vores sortiment, der kan anvendes inden for denne branche.

Se vores certificeringer (ISO & BRCGS) samt REACH, AAA & Smiley dokumentation

ISO 9001:2015 Certificeret

Som supplement til vores BRCGS Packaging certificering valgte vi at gå i gang med ISO 9001, og vi har nu også certifikat på, at vores kvalitetsstyringssystem opfylder kravene i henhold til DS/EN ISO 9001:2015.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores ISO 9001 certificering, anbefaler vi, at du besøger Kiwa Inspecta's hjemmeside, der detaljeret forklarer om certificeringen: www.kiwa.com 

ISO 14001:2015 Certificeret

Vi har valgt at supplere vores øvrige certificeringer med ISO 14001, og vi har nu også certifikat på, at vores kvalitetsstyringssystem opfylder kravene i henhold til DS/EN ISO 14001:2015.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores ISO certificeringer, anbefaler vi, at du besøger Kiwa Inspecta's hjemmeside, der detaljeret forklarer om certificeringen: www.kiwa.com 

BRCGS Certificeret

Som en af de få virksomheder i Europa inden for vores branche er EXPO-NET Danmark A/S certificeret og godkendt i henhold til BRC (British Retail Consortium) Global Standard for Packaging Issue 6 - hvilket dokumenterer, at produktsikkerhed, hygiejne- og kvalitetskontrol er af højeste standard.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, anbefaler vi, at du besøger de følgende websites: www.brcdirectory.com for at se de certificerede firmaer og www.ukas.com, www.kiwa.co.uk eller www.brc.org.uk for at læse mere om selve certificeringen. 

REACH

REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical substances) er et integreret system for registering, evaluering og godkendelse af kemikalier indenfor EU. REACH direktivet trådte i kraft 1. juni 2007. Hensigten er at værne bedre om miljø og helbred samtidig med at konkurrenceevnen bevares, og innovationen indenfor den europæiske kemiindustri forstærkes.

Vi er desværre ikke i stand til at udfylde spørgeskemaer vedrørende REACH, da vi ikke kan fremskaffe yderligere oplysninger end de nedenstående.

Se listen over registered substances.
Se listen over pre-registered substances.
Se SVHC listen (Substances of Very High Concern)
Se EXPO-NETs REACH Compliance Declaration.

Smiley

I starten af 2012 indsendte EXPO-NET Danmark A/S ansøgning til Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri - Fødevarestyrelsen om at blive registreret som en virksomhed, der håndterer fødevarekontaktmaterialer, da vi mente, det var meget relevant med henvisning til vores BRCGS Packaging certificering, og vi er stolte af vores smiley status.

Klik på nedenstående ikon for at se vores kontrolrapporter.


 

 

AAA - Højeste kreditværdighed

EXPO-NET Danmark A/S er i en årrække blevet tildelt den højeste karakter inden for kreditværdighed - AAA. For at kunne opnå den højeste karakter kræves bl.a., at firmaet skal omsætte for mere end 2 mio., have været aktiv i minimum 10 år, samt have nøgletal, der er væsentligt over branchens gennemsnit.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Net, der beskytter

Dekorativ beskyttelse

Du kan bruge disse miljøvenlige flaskenet til at beskytte flasker under transport, men de er også en dekorativ og enkel måde at udstille flaskerne på i butikker - og så kan nettene selvfølgelig genbruges igen og igen.

Beskyttende underlag

Skridsikker beskyttelse

Undgå, at glas og porcelæn glider rundt og får skårskader. Det gør du ved at lægge vores net i opvaskemaskinen. Nettet kan naturligvis også bruges traditionelt som skridsikkert underlag i skuffer og på hylder.

Skaber gode lagringsbetingelser

Underlag til lagringsprocesser

Store, faste oste eller bløde ost - vi tilbyder net til begge typer. Til de store, faste oste har vi net, der kan bruges, når ostene lægges på hylder, for at skabe ventilation og/eller som mellemlæg, når ostene stables. En anden mere fintmasket type net kan f.eks. bruges til at adskille bløde oste i saltkar.

Net, der tåler kold- eller varmtrøgning

Underlag til røgningsprocesser

Sætter fisken eller kødet sig fast i gitteret, når du har gang i røgeriet, så det færdigrøgede produkt bliver ødelagt? Så prøv vores net og undgå "gitteraftryk". Nettet fås både i ruller og som færdigklippede stykker.

Søgning